Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en NederlandASP.NET Hosting

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • NUjij (Dutch)

ASP.NET Hosting & Webhosting in België & Nederland

De beste

ASP.NET webhosting

oplossingen op een windows platform.

 

ASP.NET is de opvolger van ASP en onderdeel van het

.NET (dot NET) Framework van Microsoft. ASP staat voor

Active Server Pages

en is van oorsprong een Microsoft-technologie.

ASP.NET is een manier om op een webserver webpagina's aan te maken met behulp van programmacode. Hiermee kunnen vaste HTML-codes gecombineerd worden met variabele inhoud die door een programma wordt geproduceerd.

Hierdoor kunnen dynamisch websites worden gemaakt, websites die aan de hand van gebruikeracties verschillende gegevens weergeven. Met ASP.NET is het mogelijk een website te maken, die duizenden mogelijke resultaten kan produceren, afhankelijk van wat de bezoeker vraagt. Bovendien kunnen duizenden gebruikers (tegelijkertijd) gebruikmaken van hetzelfde programma.

 

Wij ondersteunen ASP.NET 2.0, 3.5 en 4.0

 

Onze Windows Hosting & DotNetNuke Hosting pakketten. Beide worden standard met ASP.NET geleverd.

 

Windows webhosting is geschikt voor websites gebruikmakende van ASP, ASP.NET met MS Access of MS SQL Server database koppelingen. Perfect geschikt voor website hosting in België en Nederland.

Kortom de shared Windows webhosting oplossingen van WSD Hosting zijn ideaal voor particulieren, kleine en grote ondernemingen die een hosting omgeving op Windows (2003 server Standard edition) willen gebruiken.

DotNetNuke website hosting is geschikt voor websites gebruikmakende van het DotNetNuke CMS systeem.

De pakketten zijn speciaal voorzien voor DotNetNuke via het .NET 2.0 framework en SQL Server 2008 database systeem. Indien u wenst wordt een basis DotNetNuke systeem voorgeïnstalleerd.Visual Studio 2010 Microsoft Visual Studio 2010

 

Visual Studio is een programmeerontwikkelomgeving van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om computerprogramma's in diverse programmeertalen voor met name Windows-omgevingen te ontwikkelen.

 

De talen Visual Basic.Net, C#, F# en Visual C++ worden in de standaard editie meegeleverd. Het wordt gebruikt om ASP.Net-webapplicaties, XML-webservices, desktopapplicaties en mobiele toepassingen te ontwerpen.

 

Het is uitermate geschikt voor het ontwerpen van Windows-applicaties, omdat bij Visual Studio diverse standaardbibliotheken en MFC-klassenbibliotheken met programmeercode worden geleverd die het mogelijk maken om op een eenvoudige wijze Windows-kenmerken zoals vensters en keuzemenu's aan een programma te geven.