Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en NederlandPHP Hosting

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • NUjij (Dutch)

PHP Hosting & Webhosting in België & Nederland

Wat is PHP?
PHP staat voor PHP: Hypertext Preprocessor. Dit is een server-side taal wat betekent dat de PHP-code wordt uitgevoerd op de server, en niet in de browser, zoals HTML, CSS en JavaScript.


Wat kan ik met PHP?
PHP kan gebruikt worden om pagina's dynamisch te maken. Met PHP kun je behoorlijk ingewikkelde applicaties maken, zoals een forum of deze site (met een reactie- en inlogsysteem), of iets eenvoudigers, zoals een gastenboek.


Wat heb ik nodig?
Zoals gezegd is PHP een server-side taal. De PHP-code wordt dus op de server uitgevoerd, hiervoor kan best een op linux gebaseerde server gebruikt worden. Wij hebben verschillende hosting pakketten beschikbaar die PHP ondersteunen.

 

 

Linux webhosting van WSD Hosting. Snel, Goedkoop en betrouwbaar. Onbeperkt aantal MySQL databases met PHP 5.

Linux webhosting (LAMP - Linux, Apache, MySQL & PHP) oplossing zijn geschikt voor website die Perl of PHP code gebruiken en een MySQL database.

Wij hebben veel ervaring met onderstaande CMS systemen, daarom hebben wij voor elke CMS systeem een hosting pakket op maat gemaakt. Ook de virtuele servers zijn op de meest optimale manier ingesteld om te werken met het CMS.

Ook geven wij volledig support op deze CMS systemen, dus indien u een vraag of probleem heeft waarop u zelf geen antwoord weet, contacteer dan de helpdesk en wij helpen u verder.Joomla Wordpress Drupal Magento

Adobe Dreamweaver CS5

ADOBE Dreamweaver CS5

 

Wat is Dreamweaver?

Adobe® Dreamweaver® CS5.5 biedt niet alleen een uitgebreide reeks professionele gereedschappen om websites en mobiele toepassingen te ontwerpen en te implementeren, maar ook een robuuste coderingsomgeving en een krachtig, op standaarden gebaseerde WYSIWYG-ontwerpoppervlak.

 

CSS3/HTML5-ondersteuning

Stileer met het CSS-deelvenster, dat bijgewerkt is om de nieuwe CSS3-regels te ondersteunen. De ontwerpweergave ondersteunt nu mediaquery's en past verschillende stijlen toe wanneer u de schermafmetingen aanpast. Codeer voor de toekomst met HTML5, met codesuggesties en beeldondersteuning voor de ontwerpweergave. Live weergave biedt nu ondersteuning voor de tags <video> (met QuickTime) en <svg>.