Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en NederlandCMS Hosting

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • NUjij (Dutch)
Wij hebben veel ervaring met onderstaande CMS systemen, daarom hebben wij voor elke CMS systeem een hosting pakket op maat gemaakt. De hosting pakketten zijn op de meest optimale manier ingesteld om te werken met het CMS. Ook geven wij volledig support op deze CMS systemen, dus indien u een vraag of probleem heeft waarop u zelf geen antwoord weet, contacteer dan de helpdesk en wij helpen u verder.

Het Joomla CMS is gemaakt voor een Linux omgeving. Dit CMS kan u gebruiken om een alemene website met onbeperkte functionaliteit.
Het DotNetNuke CMS (ook wel DNN genoemt) is gemaakt voor een Windows omgeving. Dit systeem is gebaseerd op ASP.NET. Ook dit kan u gebruiken om een alemene website op te bouwen die u kan integreren met andere ASP.NET applicaties.
Het Magento e-commerce systeem is gemaakt voor een Linux omgeving. Dit is een zeer uitgebreid e-commerce systeem waarmee u een volledige webshop kan opbouwen.
Drupal is ongeveer hetzelfde als Joomla, een op Linux gebaseerd CMS, maar van Belgische bodem. Hiermee kan u ook heel veelzijdige websites opbouwen.
Wordpress dat ook gebaseerd is op Linux is specifiek ontworpen om website op te bouwen waarin een blog centraal staat.