Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en NederlandSupport

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • NUjij (Dutch)

Support Pagina's

U kan een antwoord vinden op de meeste gestelde vragen op onze support pagina's. Hier wordt via handige screenshost uitlegd hoe u de meeste problemen of vragen zelf kan oplossen.

Indien u geen oplossing kan vinden kan u via ons ticket systeem een ticket indienen.

Email Support

Indien u support wenst zonder een login aan te maken kan u ons altijd contacteren via het contact formulier. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden op uw vraag.

Support nodig in een noodsituatie, bestaande klanten hebben een support nummer gekregen tijdens het bestel of facturatie process. U kan dit nummer bv terug vinden op onze factuur. Indien u ons nood nummer niet heeft gelieve een aanvraag te doen via het ticket systeem.

Let op:
Om onze technische mensen niet te overbelasten vragen wij om enkel in noodgevallen te bellen naar het noodnummer.

Gratis 24/7 monitoring van uw shared hosting pakket!

Alle shared hosting pakketten worden 24/24 7/7 in het oog gehouden door onze mensen, indien er zicht een probleem voor doet met één van de servers grijpen wij onmiddelijk in om de down-time zo kort mogelijk te houden.

Optimale prestaties en veiligheid

Wij plaatsen onze server enkel in klasse A datacenter met 24/7 videobewaking en monitoring in België en Nederland. Deze datacenters zijn altijd voorzien van snelle verbindingen en noodstroom voorziening zodat uw website altijd snel en veilig is.