Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en Nederland  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • NUjij (Dutch)

WSD Group bvba

Veststraat 5 bus 5

2490 Balen

België

+32 (0)78 353 443

 

BTW BE 0540.782.423 (RPR Turnhout)

IBAN: BE27 0017 0880 7873

 

Om een perfecte service te kunnen bieden en om de beste snelheid voor u website te kunnen garanderen zijn wij sinds 2003 gestart met onze eigen Hosting activiteiten. Hosting is nodig om uw website op het internet te plaatsen.Wuyts Software Development (WSD Group bvba) is een firma die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites en extranet applicaties. Wij zijn ondertussen al meer dan 10 jaar bezig, vanaf het begin hebben wij websites gebouwd voor altijd tevreden klanten. Alle dingen die met een website te maken hebben zoals ontwerp, opbouw, onderhoud & hosting kunnen wij voor u regelen.

 

In het begin ... Wuyts Software Development.

In de begin jaren maakten we enkel website en web applicatie. Om deze dan op het internet te plaatsen gebruikten we de beschikbare hosting firma's in de wereld, vooral de goedkope hosting was in aantrek, en deze was te vinden in de USA.

 

 

 

Al snel kwamen we tot de conclusie dat prijs en kwaliteit hand in hand gingen, goedkope hosting stond gelijk aan mindere kwaliteit.

Daarom zijn we na 3 jaar gestart met onze eigen servers, eerst in een datacenter in Canada, waardoor we nog altijd een zeer lage prijs konden aanbieden, maar met een snelheid die te lijden had onder de grote afstand tussen klant en server.

Omdat we de kwaliteit van onze diensten wilde verhogen hebben we nu al onze webservers enkel nog in Belgische datacenters staan, we zijn nog altijd aanwezig in Canada, maar enkel om backup's te bewaren van onze Belgische servers .

 

Hierdoor kunnen wij nu één van de beste hosting pakketten aanbieden die prijs/kwaliteit  nr 1 is in België