Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en NederlandDe beste webhosting in België, maar waar worden de websites nu eigenlijk opgeslagen? Uw website moet ergens fysiek opgeslagen worden, en dat doen we natuurlijk niet op een PCtje dat ergens onder onze bureau staat. Maar in een professioneel datacenter van Interxion, het meest geavanceerde datacenter van België.

Read More

Op 3 April is er een gratis webseminarie van DotNetNuke ivm basis website administratie

Read More

Wij hebben een nieuw "Junior" instap pakket beschikbaar gemaakt voor windows hosting. Dit pakket biedt een goedkope instap oplossing zodat u van start kunt met uw ASP.NET website.

Read More

Onze nieuwe website met het vernieuwde aanbod van 2012 staat online.

Read More

De verkiezing voor de Site het Jaar is gestart. Naar jaarlijkse traditie in samenwerking met Clickx Magazine. Kies nu uw favoriete sites van 2011 en maak kans op fantastische prijzen! Opgelet: stemmen kan tot dinsdag 29 november 2011 23u59.

Read More

U heeft uzelf misschien al eens de vraag gesteld, waarom Windows of Linux hosting? En wat is nu net het verschil tussen deze 2 types.
Dit is natuurlijk een belangrijke vraag, aangezien website die gebouwd zijn om te draaien op windows hosting, niet zullen werken op een Linux hosting pakket, en visa versa.


Read More

Er zijn verschillende manieren om uw eigen website te maken. De gemakkelijkste manier waarop je toch nog heel wat vrijheid hebt om redelijk complexe en volledig websites op te bouwen is door het gebruik van een CMS (Content Management Systeem). Er zijn verschillende CMS systemen beschikbaar op de markt. Joomla, DotNetNuke, Wordpress, Drupal, Typo3, Magento en nog vele andere.

 

We geven een overzicht van de verschillende CMS systemen die wij ook volledig ondersteunen via onze support afdeling.

Read More

Voor een onbekend bedrag heeft eBay het opensource-e-commerceplatform Magento overgenomen. De veilingsite had al 49 procent van de aandelen Magento in handen en lijkt met de overname een nieuwe strategie te kiezen.

Read More