Wezembeekstraat 2 bus
1930 Zaventem

At a Glance
• Conveniently located facility with 5,000m2 of equipped space
• 15 MVA redundant grid connection
• Direct access to 64 carriers/ISPs including the BNIX Internet exchange

De beste webhosting in België, maar waar worden de websites nu eigenlijk opgeslagen? Uw website moet ergens fysiek opgeslagen worden. En dat doen we natuurlijk niet op een PCtje dat ergens onder onze bureau staat. Maar in een professioneel datacenter van Interxion, het meest geavanceerde datacenter van België.

 

Beveiliging

Het datacenter van Interxion wordt 24/7 bewaakt door veiligheidspersoneel, en het is ISO 27001-certified and BS 25999-certified.

 

Gecontroleerde Omgeving

Alle systemen worden 24/7 in het oog gehouden in een climaat gecontroleerde omgeving. Bij de minste afwijking zal er een alarm afgaan. Er is een vroegtijdig rookalarm systeem dat werkt ahv lasers. En een argongas installatie om een eventuele brand te blussen zonder waterschade te maken.

 

Stroom

De stroom die nodig is om de servers te laten draaien is volledig redundant opgebouwd. Er staan UPSen klaar die overnemen wanneer de stroom zou wegvallen, en diesel generatoren die voor langer termijn stroom kunnen blijven leveren.

 

Netwerk

De inkomende netwerkverbindingen zijn ook volledig redundant opgebouwd, en zijn verbonden met 65 carriers/ISP's. Met rechtstreekse toegang