Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en NederlandDe beste webhosting in België, maar waar worden de websites nu eigenlijk opgeslagen? Uw website moet ergens fysiek opgeslagen worden, en dat doen we natuurlijk niet op een PCtje dat ergens onder onze bureau staat. Maar in een professioneel datacenter van Interxion, het meest geavanceerde datacenter van België.

Read More

Wij hebben een nieuw "Junior" instap pakket beschikbaar gemaakt voor windows hosting. Dit pakket biedt een goedkope instap oplossing zodat u van start kunt met uw ASP.NET website.

Read More

U heeft uzelf misschien al eens de vraag gesteld, waarom Windows of Linux hosting? En wat is nu net het verschil tussen deze 2 types.
Dit is natuurlijk een belangrijke vraag, aangezien website die gebouwd zijn om te draaien op windows hosting, niet zullen werken op een Linux hosting pakket, en visa versa.


Read More

Grote magento sites kunnen snel performance problemen vertonen. Eén oplossing is een upgrade naar een duurder hosting pakket of VPS server. Maar wij hebben een paar handig tips die uw website tot 75% sneller kunnen maken zonder dat u moet upgraden naar een duurdere hosting oplossing.

Read More

Wat is webhostingHosting of Webhosting is een internet dienst, het biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om een website beschikbaar te maken via het WWW (World Wide Web). WSD biedt zo'n producten aan, hoe doen we dit? Wij hebben verschillende server in gespecialiseerde datacenters, deze servers zijn verbonden met het internet. Wij kunnen u dan een stukje ruimte op deze server verhuren zodat u hierop uw website kan plaatsen.

 

Er zijn verschillende types van webhosting, de meeste basis setup is een enkel html pagina die je via FTP kan opladen naar een server. De meeste ISPs (Telenet, Belgacom) bieden zo'n hosting gratis aan aan hun klanten. Het grootste nadeel is dat deze pagina's "as is" aangeleverd worden, en er geen server processing wordt uitgevoegd. Dat betekend dat je zo'n dingen als ASP, ASP.NET & PHP niet kan gebruiken. Daarom focussen wij op het hosten van website die server processing nodig hebben, hiermee kan u zeer dynamische website opbouwen.

Read More

Wij bieden u professionele shared webhosting voor Linux en Windows met een gratis domeinnaam. 24/7 telefonische support! Ook ondersteunen wij verschillende CMS pakketten zoals Joomla, DotNetNuke en Magento.

Read More