Welkom bij de Hosting & Webhosting specialist in België en NederlandDe beste webhosting in België, maar waar worden de websites nu eigenlijk opgeslagen? Uw website moet ergens fysiek opgeslagen worden, en dat doen we natuurlijk niet op een PCtje dat ergens onder onze bureau staat. Maar in een professioneel datacenter van Interxion, het meest geavanceerde datacenter van België.

Read More

Wij hebben een nieuw "Junior" instap pakket beschikbaar gemaakt voor windows hosting. Dit pakket biedt een goedkope instap oplossing zodat u van start kunt met uw ASP.NET website.

Read More

Onze nieuwe website met het vernieuwde aanbod van 2012 staat online.

Read More

De verkiezing voor de Site het Jaar is gestart. Naar jaarlijkse traditie in samenwerking met Clickx Magazine. Kies nu uw favoriete sites van 2011 en maak kans op fantastische prijzen! Opgelet: stemmen kan tot dinsdag 29 november 2011 23u59.

Read More

Voor een onbekend bedrag heeft eBay het opensource-e-commerceplatform Magento overgenomen. De veilingsite had al 49 procent van de aandelen Magento in handen en lijkt met de overname een nieuwe strategie te kiezen.

Read More

Er is veel te doen rond de laatste tijd rond te termen "Cloud Computing" & "Cloud Hosting". Daarom willen wij u kort even uitleggen waar het allemaal om gaat.

Read More

Wat is webhostingHosting of Webhosting is een internet dienst, het biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om een website beschikbaar te maken via het WWW (World Wide Web). WSD biedt zo'n producten aan, hoe doen we dit? Wij hebben verschillende server in gespecialiseerde datacenters, deze servers zijn verbonden met het internet. Wij kunnen u dan een stukje ruimte op deze server verhuren zodat u hierop uw website kan plaatsen.

 

Er zijn verschillende types van webhosting, de meeste basis setup is een enkel html pagina die je via FTP kan opladen naar een server. De meeste ISPs (Telenet, Belgacom) bieden zo'n hosting gratis aan aan hun klanten. Het grootste nadeel is dat deze pagina's "as is" aangeleverd worden, en er geen server processing wordt uitgevoegd. Dat betekend dat je zo'n dingen als ASP, ASP.NET & PHP niet kan gebruiken. Daarom focussen wij op het hosten van website die server processing nodig hebben, hiermee kan u zeer dynamische website opbouwen.

Read More

Wij zijn sinds kort toegevoegd op de ICT Directory (België) en de IT Directory (Nederland)

Read More